Съдомиялната-приятел на човека

 

Съдомиялната-приятел на човека

 

Много често скандалите вкъщи са породени от битовизми или по-конкретно от това кой да измие чиниите. Благодарение на гениалните умове и по конкретно в случая на американката Жозефин Кохран създава миялната машина, хората имат повече време за лични неща и за време със семейството си. Може би се питате как е хрумнала идеята за създаването на съдомиялна машина? Идеята се е породила когато й се наложило да замести слугите и да измие съдовете. Използването на домакинския уред, какъвто е съдомиялната спокойно може да го оставите в ръцете и на съпруга си, без да се безпокоите, какъв би бил крайният резултат. Един такъв уред, не само че ще отмени задълженията Ви , но и ще доведе до спирането на скандалите вкъщи. Не превръщайте домакинските задължения за повод да се скарате с любимия човек. Подарете си най – добрия уред за Вашия дом. При нас от фирма „ТехноПланет“ ще намерите висококачествени съдомиялни машини на най-добри цени. Уредите са с транспортен дефект, но това в никакъв случай не означава, че са ниско качествени, напротив всички уреди са Внос от Германия и Англия, което говори само по себе си, че уредите отговарят на високо качество и най-добри характеристики. Всеки дръзнал да си вземе уред от този тип, не само че спестява от цената, но и получава качеството което заслужава. Едно от най-важните неща, които трябва да знаете при избора на съдомиялна е да изберете такъв тип кошница, която да позволява да се регулира с цел да поставяте по-големи съдове за измиване. Нашите консултанти ще Ви посъветват как да направите най – добрата покупка, при избора на съдомиялна.

Няколко полезни съвета при използване на съдомиялна машина:
• Преди да поставите съдовете в съдомиялната, махнете по-големите остатъци от храна. Да ги изплаквате предварително не е необходимо.

• Големите съдове поставяйте в кошницата най-долу, а малките и чупливи – на горния ред.

• Приборите за хранене се подреждат винаги с широката част нагоре.

Изберете подходяща програма според типа замърсяване на съдовете.• След края на програмата отворете съдомиялната и изчакайте известно време съдовете да се охладят, преди да ги извадите.• Започнете изваждането първо от долната кошница, за да избегнете накапването с вода от горната кошница.• Спазвайте стриктно указанията за експлоатация на съдомиялната.

You may also like

Оставете коментар

three − one =