Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Каква е разликата между НОВИТЕ и уредите с транспортни дефекти?

Нови електроуреди са продуктите, които можете да купите във всеки магазин за техника.

За разлика от тях, уредите с транспортни дефекти имат леки козметични забележки като – леко ожулване на боята, едва забележими драскотини по корпуса и други. Те също са напълно НОВИ електроуреди, които никога не са били използвани.

Какво точно представляват „транспортните” дефекти?

Уредите, които ще откриете в нашите магазини имат незначителни козметични забележки или нарушения по опаковката – паднала маркировка, нарушен търговски вид или лек транспортен дефект. Най-често тези забележки се получават при излагането на електроуредите в мострената зала на производителя или по време на транспортирането им.

За нарушен търговски вид се смятат малки нарушения или изменения на някои от елементите на декоративните покрития. А за транспортен дефект – едва забележими драскотини или вдлъбнати по корпуса на уредите.

Обърнете внимание, че това НЕ нарушава тяхната функционалност, изправност или безопасност по време на експлоатацията.

Уредите с транспортни дефекти проверяват ли се за техническа изправност?

Да! Всички уреди, които излагаме в нашите магазини са внимателно тествани и проверени от нашия технически екип. Затова  Ви гарантираме, че с Технопланет винаги избирате най-доброто за Вашия дом и бизнес.

Защо цената на уредите с транспортни дефекти е по-ниска?

Заради получените козметични забележки, уредите с транспортни дефекти влизат в нашата търговска мрежа с много по-ниска и изгодна цена. Това Ви дава възможност да спестите пари и да получите електроуред с най-високо качество, енергоефективност и функционалност.

Какво е предимството на уредите с транспортни дефекти?

Всички продукти, които ще откриете в нашия сайт са били произведени за Германия и Западна Европа, където стандартите за качество са много по-високи от българските. По тази причина всички електроуреди се отличават с изключително високо качество, здравина и надеждност.

Специално за Вас, ние подбираме и най-новите модели, които да Ви предложат модерни функции и енергоефективност.

Уредите с транспортни дефекти имат ли гаранция?

Всички наши електроуреди имат пълна гаранция, чиито условия са описани в гаранционната карта, която получавате при покупката си. Ние разполагаме със собствен сервиз, който се грижи за изправността на Вашите уреди и е готов винаги да реагира при необходимост.