Хладилници

Мечтаете за съвършената кухня, в която семейството Ви да споделя незабравимите мигове? А избрахте ли вече електроуредите?

Много специалисти ще Ви посъветват, преди да започнете с плановете, да изберете големите уреди като хладилника. Така ще знаете мястото, с което разполагате и ще можете да се насочите към правилните модели.

Хладилниците с транспортни дефекти са един от най-добрите избори, който можете да направите. Те Ви предлагат голямо разнообразие, достъпни цени и гаранция за качество. 

Важно е да отбележим, че хладилниците с транспортни дефекти са НОВИ уреди, които никога не са били използвани. Главната разлика е, че имат съвсем малки и почти незабележими козметични дефекти. Транспортни дефекти са ожулена боя, смачкана опаковка, паднал стикер за гаранция или съвсем леко вдлъбване на корпуса. Това по никакъв начин не влияе на работата на хладилниците с транспортни дефекти.

Затова можем да кажем, че хладилниците с транспортни дефекти разполагат със същата функционалност и технически характеристики като новите уреди.

В тази категория ще откриете нашите предложения за хладилници с транспортни дефекти. Постарали сме се да Ви предложим голям избор от модели хладилници с транспортни дефекти – с две врати, с фризер, с ледогенератори и други.

Всеки хладилник с транспортен дефект е лично проверен от нашия екип. Така можем да Ви гарантираме, че нашите хладилници с транспортни дефекти са с най-високо качество! 

Обърнете внимание, че взимайки хладилник с транспортен дефект Вие НЕ губите гаранцията. Защото НИЕ Ви даваме 36 месечна гаранция! Но това не е всичко – предлагаме и следгаранционно обслужване. Защото с Технопланет – Вие печелите!