Хладилници

Мечтаете за съвършената кухня, в която семейството Ви да споделя незабравимите мигове? А избрахте ли вече електроуредите?Много специалисти ще Ви посъветват, преди да започнете с плановете, да изберете големите уреди като хладилника. Така ще знаете мястото, с което разполагате и ще можете да се насочите към правилните модели.

С какво се отличават нашите хладилници с транспортни дефекти?

Хладилниците с транспортни дефекти са един от най-добрите избори, който можете да направите. Те Ви предлагат голямо разнообразие, достъпни цени и гаранция за качество.

Важно е да отбележим, че хладилниците с транспортни дефекти са НОВИ уреди, които никога не са били използвани. Главната разлика е, че имат съвсем малки и почти незабележими козметични дефекти. Транспортни дефекти са ожулена боя, смачкана опаковка, паднал стикер за гаранция или съвсем леко вдлъбване на корпуса. Това по никакъв начин не влияе на работата на хладилниците с транспортни дефекти.

Затова можем да кажем, че хладилниците с транспортни дефекти разполагат със същата функционалност и технически характеристики като новите уреди.

Как да изберете правилния хладилник с транспортни дефекти, според Вашите нужди?

Закупуването на подходящ хладилник с транспортни дефекти може да бъде много трудна задача. Причината е, че на пазара можете да откриете голямо разнообразие от модели, различаващи се по стил, обем, енергийна ефективност, налични функции и други.

Повечето хора обръщат внимание на стила на хладилниците с транспортни дефекти и как той ще се впише в интериора на кухнята. Но това е грешен подход, защото по този начин можете да изберете хладилник с транспортни дефекти, които няма да отговаря на Вашите нужди.

За да изберете най-добрия хладилник с транспортни дефекти трябва да обърнете внимание на:

Големината на Вашата кухня – според размерите, можете да определите най-подходящото място за Вашия нов електроуред. И така да решите дали предпочитате хладилник за вграждане или свободностоящ. Уредите за вграждане са особено подходящи за малки пространства, където е проблем разминаването.

Енергийна ефективност – тук Ви препоръчваме да изберете най-енергоспестяващите класове A++ и A+.

Обем – тук трябва да вземете в предвид нуждите на Вашето домакинство. Колко голямо е семейството Ви и колко често готвите.

Допълнителни функции – Bio Fresh, No Frost и други.

Какви хладилници с транспортни дефекти Ви предлагаме?

В тази категория ще откриете нашите предложения за хладилници с транспортни дефекти. Постарали сме се да Ви предложим голям избор от модели хладилници с транспортни дефекти – с две врати, с фризер, с ледогенератори и други.

Всеки хладилник с транспортен дефект е лично проверен от нашия екип. Така можем да Ви гарантираме, че нашите хладилници с транспортни дефекти са с най-високо качество!

Обърнете внимание, че взимайки хладилник с транспортен дефект Вие НЕ губите гаранцията. Защото НИЕ Ви даваме 36 месечна гаранция! Но това не е всичко – предлагаме и следгаранционно обслужване. Защото с Технопланет – Вие печелите!