Перални

Перални

Забравете за големите купчини с пране и постоянно развалящата се стара пералня машина. Помислете за удобството си. И колко време и усилия бихте спестили, ако смените пералната машина. Звучи добре, нали? А какво Ви спира? Може би, дългото и изтощително обикаляне по магазините и обмисляне на различните варианти?

Но вече можете да се сбогувате със старата си пералня бързо и лесно. В тази категория можете да разгледате нашите модели перални с транспортни дефекти.

Пералните с транспортни дефекти НЕ се различават функционално от новите перални. Разликата е, че пералните с транспортни дефекти имат малки и почти незначителни драскотини по корпуса или опаковката. Често те се случват по време на транспортирането или излагането в мострената зала на производителя. Така тези уреди влизат в магазинната мрежа като перални с транспортни дефекти НО със значително по-ниска цена.

Така Вие можете да се сдобиете една функционална и качествена пералня с транспортен дефект и да спестите от цената.

За Ваше улеснение, сме се постарали да опишем подробно всички перални с транспортни дефекти. Тази информация можете да откриете в продуктовото описание на всяка една пералня с транспортен дефект.

Освен това, преди излагането в нашия магазин, всяка пералня с транспортен дефект е лично проверена от екипа ни. Затова можем да Ви гарантираме, че с Технопланет ще получите не само функционален уред за дома, но и 36 месеца гаранция.

Какво трябва да знаете при купуването на пералня с транспортни дефекти?

Много клиенти си мислят, че избора на пералня е лесна работа. Всички търсят: „най-добрата пералня с транспортни дефекти”, но не осъзнават, че всяко домакинство е различно. Така подходящата пералня с транспортни ефекти за едни, може да не отговаря на потребностите на други.

Преди да купите пералня с транспортни дефекти, Ви съветваме:

Планирайте преди да тръгнете по магазините.

Отговорете си на въпросите: „Колко често перете?”, „Колко голямо е Вашето домакинство?”, „Къде ще се намира Вашата пералня?”, „Имате ли нужда от сушилня?” и други.

Пералня за вграждане или свободностояща?

Това е тясно свързано с пространството, с което разполагате. Много жилищата ново строителство са малки, а балконите са крайно недостатъчни за простиране на пране. Затова в този случай, най-добрият вариант са пералните с транспортни дефекти за вграждане.

Пералня със сушилня или два отделни уреда?

Този въпрос, също зависи от мястото, с което разполагате. Но също така и зависи от Вашите предпочитания. Много клиенти предпочитат компактността на пералнята със сушилня, вместо това да се чудят как да интегрират два уреда в интериора на дома си.