Перални

Слайдер 2
Забравете за големите купчини с пране и постоянно развалящата се стара пералня машина. Помислете за удобството си. И колко време и усилия бихте спестили, ако смените пералната машина. Звучи добре, нали?

А какво Ви спира? Може би, дългото и изтощително обикаляне по магазините и обмисляне на различните варианти?

Но вече можете да се сбогувате със старата си пералня бързо и лесно. В тази категория можете да разгледате нашите модели перални с транспортни дефекти.

Пералните с транспортни дефекти НЕ се различават функционално от новите перални. Разликата е, че пералните с транспортни дефекти имат малки и почти незначителни драскотини по корпуса или опаковката. Често те се случват по време на транспортирането или излагането в мострената зала на производителя. Така тези уреди влизат в магазинната мрежа като перални с транспортни дефекти НО със значително по-ниска цена.

Така Вие можете да се сдобиете една функционална и качествена пералня с транспортен дефект и да спестите от цената.

За Ваше улеснение, сме се постарали да опишем подробно всички перални с транспортни дефекти. Тази информация можете да откриете в продуктовото описание на всяка една пералня с транспортен дефект.

Освен това, преди излагането в нашия магазин, всяка пералня с транспортен дефект е лично проверена от екипа ни. Затова можем да Ви гарантираме, че с Технопланет ще получите не само функционален уред за дома, но и 36 месеца гаранция.