За нас

За нас

Повече за уреди технопланет
Ние мислим за Вас и удобствата в домакинството Ви!

Нашата фирма е основана през далечната 2000 година и нейна основна дейност е внос и продажба на бяла техника с леки транспортни дефекти или нарушени опаковки.

Още от началото на нашата дейност си поставихме за цел да Ви предложим най-добрата битова техника за Вашия дом. Затова избрахме да работим с някои от най-добрите производители на пазара – AEG, SIEMENS, BOSCH, SAMSUNG, Gorenje, Baukneht, Privileg, NEFF, Whirpool, Hanseatic, Hoover, Candy, Amica, TEKA, DeLonghi и много други.

Най-голямото предимство на нашите електроуреди е, че са произведени в Западна Европа и са били предназначени за западноевропейските пазари. По тази причина, тяхното качество е много по-добре от това на уредите, предназначени за България.
Цените, на които Ви предлагаме нашите уреди с траспортни декефти са ДО 60% по-ниски от реалната им стойност. За тази цена Вие получавате ефективност, функционалност и надеждност.

Всички електроуреди в нашите магазини са минали технически преглед и е установена тяхната изправност. Те се предлагат с гаранционно и следгаранционно обслужване.

Колебаете се дали да изберете уредите с транспортни дефекти? Доверете се на дългогодишния ни опит и ние ще Ви помогнем с професионален съвет.

Заповядайте и на място в нашите магазини:

Адрес: Магазин в гр.Варна, ул. „Селиолу” 14,

Адрес: Магазин гр. Бургас жк. Петко Р. Славейков бл.55 вход А Срещу Паркетен свят и Технополис

Телефон за връзка: 0885 182 999

Имейл за връзка: technoplanet.ood@gmail.com