Каква е разликата между уредите с дефект и тези втора ръка?

Каква е разликата между уредите с дефект и тези втора ръка?

Съдържание


Когато стане въпрос за ремонт на кухнята, повечето ни клиенти са много взискателни и не са склонни да се примирят с нищо освен най-доброто. В повечето случаи, те идват при нас с ясно изградена концепция и не са склонни да направят компромис с качеството или стила на желаните от тях електроуреди. Затова и избирането на бялата техника може да им отнеме изключително много време. Разбира се, на пазара съществуват редица възможности, сред които са и уредите с транспортни дефекти.

В тази статия ще Ви помогнем да вземете информирано решение, когато закупувате необходимите за дома Ви електроуреди. Освен това ще отговорим на един от най-задаваните въпроси.

Каква е разликата между уредите с дефект и тези втора ръка?

Ако сте обърнали внимание, вероятно сте забелязали как цената на уредите с транспортни дефекти се различава значително от реалната им цена. Понякога разликата може да достигне дори до фрапиращите 50-60% процента.

Най-голямата разлика между двата типа електроуреди е, че уредите с дефекти са чисто нови, но са били повредени при транспортирането си или по време на излагането им в мострената зала на производителя. Дефектите могат да са изцяло козметични – надраскани, с леко разлепени лепенки, корпусът им да е бил огънат леко от удар. В този случай тези продукти се връщат в производствената база и след като се премахнат стикерите им се продават като уреди с транспортни дефекти.

Заслужават ли си електроуредите от втора употреба?

Уредите втора ръка са експлоатирани уреди, които много често могат да бъдат в недобър търговски вид – издраскани, с петна или липсващи части. Търговците рядко могат да кажат колко време са били използвани, затова оставащи им живот е много неясен.

Надяваме се да сме успели да Ви разясним основните разлики между предлаганите на пазара електроуреди. Ако имате въпроси можете да се свържете с нас на телефон: 087 886 7022.