Кои марки уреди за вграждане Ви препоръчваме? – 1 част

Какво трябва да знаете за AEG?

Съдържание


Търсите уреди за вграждане, които комбинират най-добрите функционалности с икономичност и добър дизайн? Искате да създадете своята практична и красива кухня, но не знаете към кой производител да се насочите?

Вече не е нужно да разглеждате хилядите уреди за вграждане и да сравнявате сам техните характеристики! В тази статия ние от Технопланет ще Ви преведем през голямото разнообразие от уреди за вграждане и ще Ви препоръчаме някои от най-добрите производители.

АEG е един от най-разпознаваемите производители на уреди за вграждане на немския пазар.

Какво трябва да знаете за AEG?

Какво трябва да знаете за AEG?

Брандът е основан през далечната 1883 година и първоначално е бил познат под името Deutsche Edison-Gesellschaft für Angewandte Elektricität. Но с течение на времето компанията развива своята дейност и променя името си на АEG.

Още с първите си стъпки фирмата се фокусира върху иновациите и производството на  уреди за вграждане. В производството си АEG комбинира устойчиви материали и най-иновативни технологии. Целта е винаги да се предлагат на клиентите уреди за домакинството, които да бъдат до тях дълги години занапред.

Защо да изберете електроуредите на AEG?

Днес немският производител продължава да работи за своите клиенти. Брандът вече гледа към утрешния ден и нуждите, които хората ще имат тогава. А именно – ефективност, качество и надеждност. Затова тези качества са заложени във всеки един от уредите за вграждане на АEG.

Не пропускайте да откриете Вашите нови уреди за вграждане на АEG. В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от модели с различни функционалности.

Защо да изберете електроуредите на AEG?

Следете нашия блог – скоро ще продължим да Ви представяме водещите производители на уреди за вграждане.

7 Коментари

 • Севдалин

  Много полезно четиво! Става доста ясно , че предлагате добри уреди с траспортни дефекти на марктата AEG. Предстои ми цялостно обзавеждане на апартамент и отдаването му под наем и сме се насочили към бранда Технопланет. Към кого трябва да се обърнем за уреди с транспортни дефекти в град Бургас?

  30.11.2022 at 12:26 Reply
 • Георги Стоев

  От години използвам само електроуреди на AEG. Качеството им е много добре, а с новите модели се спестява много електричество. Силно препоръчвам

  12.12.2022 at 11:54 Reply
 • Димитър Хаджиев

  За нашето домакинство (особено за жената) ефективността, качеството и надеждността на уредите е приоритет. Спряхме се на няколко марки, като в крайна сметка избрахме AEG по препоръка на консултант от технопланет, който беше много отзивчив и даде пълна информация за уредите.

  15.12.2022 at 9:28 Reply
 • Нели Петкова

  Много полезна статия, определено ми помогна за избора ми на електроуреди за вграждане! Немското качество винаги е било номер едно на пазара и затова отново ще заложа на него, като си закупя уреди на AEG!

  16.12.2022 at 9:22 Reply
 • Диди

  Статията е много полезна, благодаря!

  04.01.2023 at 12:26 Reply
 • Светлана Димитрова

  Много ми хареса тази статия! Аз от години имам уреди на AEG и съм много доволна, определено ги препоръчвам! Ако държите на качество и дизайн, това е правилния избор за вас!

  06.01.2023 at 9:39 Reply
 • Иван

  При нас в кухнята имаме уреди за вграждане от AEG и не можем да бъдем по-доволни. Уредите имат страхотен дизайн и функционалността им е изключителна. Много сме доволни от иновативните им функции и лесната им употреба.

  28.02.2023 at 13:03 Reply
 • Оставете коментар

  twelve + 17 =