Предимства на бялата техника с траспортен дефект

Предимства на бялата техника с траспортен дефект

Съдържание


Ще се постараем да качваме интересни,полезни, а защо не и забавни неща, който да четете с интерес и усмивка.

Времето в което живеем ни принуждава да се лишаваме от неща който обичаме и харесваме, и сега е момента да Ви зарадваме, защото при нас всичко е на цени под пазарната им себестойност, така можем да заделим и за една хубава почивка със семейството.

Защо да изберем  електроуредите с транспортен дефект?

Първо ще започнем с това, че електроуредите от нашият онлайн магазин са произведени за страни като Германия и Англия-висок клас и качество.

При транспортирането на електроуредите се случва те да нарушат първоначалния си вид, в който трябва да бъдат изложени в търговските вериги.Въпреки леките козметични дефекти, а в някой случай и дори само-нарушена опаковка, уредите работят перфектно и са с гаранционен срок.

Поради нарушения си търговски вид, уредите губят част от своята себестойност, което ги прави по достъпни за голяма част от населението. Реално плащаш двойно по ниска цена за висок клас електроуреди.

От всичко казано до тук става ясно, че взимайки си уред с транспортен дефект ние „печелим шестица от тотото“, плащаме по-малко за нещо много по-качествено.

Каква бяла техника с транспортни щети ще намерите за Вашето семейство?

TechnoPlanet е онлайн магазин с богат асортимент от уреди за дома. Тук може да намерите всичко от което имате нужда за Вас и Вашето семейство на добри цени и най-добро качество.

Ако пък Вие сте от хората които държат да проверят и да тестват уреда преди да предприемат покупка, заповядайте в нашите магазини в гр. Варна, ул. Селиолу 14 и в гр. Бургас, ж.к Петко Р. Славейков блок 55.  Тук ще получите добро обслужване и отношение.

Ние разбираме само от бяла техника, но за нея знаем ВСИЧКО!!!

1 Коментар

  • Зара Атанасова

    Страхотна статия! Аз от години използвам уреди с транспортни дефекти от Технопланит и съм изключително доволна. Препоръчвам ги горещо на близки приятели и познати.

    23.02.2023 at 9:22 Reply
  • Оставете коментар

    five + five =