Начин на плащане и доставка

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Начин на плащане:

– „Техно Планет” предлага за постигане на максимално удобство няколко възможности за заплащане на стоките, предлагани в нашия онлайн магазин.
– Плащане при доставка (наложен платеж) – Нашите клиенти имат възможност за доставка с наложен платеж, т.е. Вие заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я доставя на посочен от Вас адрес. Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността.

Начини и цени за доставка:

– Фирмата ни се ангажира с изпращането на поръчаните от този сайт онлайн продукти в срок от 48 часа (два работни дни) след като сте направили Вашата поръчка с изключение на случаите, в които нямаме наличност от поръчаните продукти, в които ще бъдете уведомени незабавно.
– Изключения се допускат и за почивни и неработни дни, регламентирани и действително реализирани за страната празници, при независещи от нас обстоятелства. За доставки в страната използваме куриерска фирма „ЕКОНТ” или собствен транспорт на фирмата, в зависимост от мястото на доставка и поръчката.
– Потребителя при регистриране предвид използването на Сайта на www.technoplanet.bg, се съгласява да предостави точна вярна и актуална информация за себе си при попълване на необходимата регистрационна форма. В противен случай не би могла да се осъществи доставката на стоката, за което фирмата не носи отговорност.

Защита на личните данни:

Потребителите, които са попълнили регистрационната форма изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от www.technoplanet.bg по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от съдействие от служител на фирмата.
Всички доброволно предоставени от потребителя лични данни се съхраняват, обработват и използват за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите стоки и услуги в „Техно Планет”.
Сайта изрично уведомява потребителя, че предоставените от последния лични данни не се предоставят на трети лица.

Отказ от закупена стока

– Потребителят има право да се откаже от поръчаната стока в 30-дневен срок. Oтказът от покупката е приложим само за потребители, които са физически лица.
В този случай потребителят има правото да уведоми Сайта(продавача) в писмен вид за отказа от покупка (чрез писмо по пощата или e-mail), без санкции и без назоваване на причина в рамките на 30 календарни дни от датата на получаване на стоката, ако са спазени условията по-долу:
Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети, които са непокътнати и документите, които го придружават). Разходите за върнатите продукти се поемат от потребителя, а възстановяване на стойността на продукта се извършва до 30 дни от връщането.
Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, си запазваме правото да изискаме такса от потребителя за привеждането му в началния му вид (ако е възможно) или за да покрием разликата в цената, получила се при продажбата на продукта втора ръка, или, по избор на клиента, можем му доставим продукта обратно, за негова сметка.
Когато при връщането на продукти, които са повредени или имат следи от ползване, износване, драскотини, охлузвания, токов удар, без аксесоари, без гаранция, ние си запазваме правото да решим дали да приемем връщането или да задържим част от стойността на продукта – сума която ще бъде съобщена на потребителя след оценка на щетите.

Гаранционно обслужване:

С всяка поръчка за стоки, подлежащи на гаранционно обслужване TechnoPlanet прилага гаранционна карта с данните на стоката и гаранционните срокове.
Уреда губи гаранционният срок в следните случаи:
а)при изгубена гаранционна карта;
б)при опит за ремонт от неоторизиран сервиз;
в)при повреди, причинени от неправилна експлоатация;
г)при нарушаване на физическата цялост на изделието;
д)при електрическо или друго въздействие, различно от нормалната експлоатация на продукта.
Гаранцията не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва безплатно в гр.Варна, а ако потребителя е от друг град той заплаща само транспортните разходи.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ СЕ СЪГЛАСЯВА С УСЛОВИЯTA ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ УСЛУГИТЕ НА www.technoplanet.bg С НАТИСКАНЕ НА ВСЕКИ ЕДИН ОБЕКТ, ЛИНК ИЛИ БУТОН НАМИРАЩ СЕ НА САЙТА НА www.technoplanet.bg (С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЛИНКА КЪМ НАСТОЯЩИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ) И СЕ СЧИТА, ЧЕ Е ЗАПОЗНАТ С УСЛОВИЯТА, ПРИЕМА ГИ И СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ГИ СПАЗВА