Тест

Aeg лого Gorenje лого Philips лого Bosh лого Liebherr лого Electrolux лого Cara лого Far лого Falmec лого Дъсон logo       Elica лого Smeg лого Blanco лого Snaige лого

Уреди с транспортни дефекти от Технопланет

 

Нуждаете ли се от нови електроуреди? Попаднали сте на правилното място! Вече няма нужда да се лутате из магазините и да опитване да намерите качествена бяла техника на достъпни цени. В нашият уебсайт ще откриете голяма гама от уреди с транспортни дефекти.
Ако не сте се замисляли за тази алтернатива, Ви приканваме да разгледате нашия онлайн магазин. Защото уредите с транспортни дефекти могат да Ви предложат същата функционалност и качество като новите.
Но каква е разликата?
Уредите с транспортни дефекти са чисто нови уреди, които са пострадали по време на транспортирането си или при обработката в склада на производителя. Това означава, че може да с липсваща опаковка, да имат леки драскотини по корпуса на продукта. Уредите с транспортни дефекти никога не са били използвани и НЕ са втора употреба. При тях няма проблеми с функционалността и работата на самия уред. Но заради козметичните си дефекти, уредите с транспортни дефекти се продава на по-ниска от пазарната цена.
Избирайки уреди с транспортни дефекти, Вие ще заложите на високото качество на съответната марка, НО и ще спестите средства. Освен това ние Ви гарантираме, че всички уреди с транспортни дефекти в нашия магазин са с изключително висок клас.
Убедете се сами в качеството на уредите с транспортни дефекти! Предлагаме Ви пълно гаранционно и след гаранционно обслужване на всички закупени от нас уреди.
Приятно пазаруване!.